BOUWFEESTEN

Nog enkele weken wachten en we organiseren opnieuw ons jaarlijkse bouwfeestenweekend. Omwille van de Coronamaatregelen voorzien we dit jaar een nieuw aangepast programma:
 
- VRIJDAG 9 OKTOBER - 
PASTA DRIVE-IN 
Geen zin om te koken op vrijdagavond? Geen probleem! Wij serveren voor jullie lekkere versbereide pasta met bolognaisesaus die je kan komen afhalen aan de lokalen! 
Wij bieden jullie het volgende aan:
- Pasta & saus (volwassenen): €8
- Pasta & saus (kinderen): €6
- 1 liter saus: €10
- 0,5 liter saus: €6
- Extra potje kaas (300g): €3
- Dessert (keuze tussen rijstpap of pudding): €2
Er is ook vegetarische saus te verkrijgen.
De bestelling afhalen kan aan de chirolokalen tussen 18u en 21u.
Bestellen kan tot 1 oktober via dit formulier: https://form.jotform.com/202465297249059. Vergeet nadien ook niet het juiste bedrag over te schrijven, meer informatie daarover ontvang je op het einde van het bestelformulier.
- ZATERDAG 10 OKTOBER - 
CARWASH


 

Vandaag kunnen jullie terecht aan de lokalen tussen 10u en 18u om je auto, camionette, fiets, step... te laten wassen door de leidsters!
Auto: €8
Fiets: €4
FLUOPARTY FOR KIDS 
Tussen 18u en 20u nodigen we alle kinderen uit in onze lokalen om een leuk fluofeestje te bouwen.
Omwille van de Coronamaatregelen is dit feestje enkel toegankelijk voor de Ribbels, Speelclubs en Kwiks die aangesloten zijn bij Chiro Weweko.
Dresscode: witte T-shirt & fluo-accesoires
Inkom: €3 (snack en één drankje inbegrepen)
Gedurende alle evenementen (afhalen van de pasta, carwash en het brengen/halen van de kinderen voor de kinderfuif) zal elke +12-jarige verplicht een mondmasker moeten dragen.
Al deze evenementen worden georganiseerd onder voorbehoud van eventueel nieuwe Coronamaatregelen. Eventuele aanpassingen zullen gecommuniceerd worden.
We hopen dat jullie talrijk aanwezig zijn tijdens ons feestweekend!