Over ons

Chiro Weweko Wippelgem

ALGEMENE INFO:

Als jullie thuis een dochter hebben met chirokriebels, die heel graag speelt met andere vriendinnetjes en niet bang is om vuil te worden, laat ze dan eens een zondagnamiddag naar Chiro Weweko komen!

Ze mag gerust meerdere keren proberen vooraleer er een beslissing wordt genomen: het inschrijvingsgeld voor een jaar lang chiro bedraagt €30. Inschrijven gebeurt bij/door de leidsters van haar groep. De inschrijvingen gaan door op 24 september, 1 oktober en 7 oktober. Nieuwe leden die later op het jaar in de chiro komen, kunnen zich uiteraard doorheen het jaar ook inschrijven.

Onze chironamiddag begint om 14u stipt met een formatie en eindigt om 17u30. Om de 3 maanden sturen wij via e-mail een nieuwsbrief waarin staat wanneer er chiro is de komende 3 maanden en wanneer niet. Ook bijzonder chironamiddagen staan op die nieuwsbrief vermeld.

Elke zondag kunnen er frisdrankjes gekocht worden (cola, sprite of fanta) als vieruurtje. Een drankje kost €1. Best neemt jullie chirodochter wel nog een koekje mee tegen de honger, want van al die actieve spelen beginnen de maagjes snel te grollen!

Ook gaan wij elke zomervakantie op een fantastisch leuk kamp! Dit duurt 7 dagen voor de Ribbels en 11 dagen voor de oudere groepen. Het kamp gaat door van 31 juli tot en met 10 augustus. Schrijf deze data dus alvast in je agenda, want kamp wil je écht niet missen!

Wie nog vragen heeft of wie graag verdere info wil kan ons ook steeds contacteren op het volgende mailadres: chiro.weweko@hotmail.comLike ook onze pagina op Facebook (‘Chiro Weweko’) en volg ons op Instagram (chiroweweko). Hierop verschijnt regelmatig informatie en je kan er ook leuke foto’s van allerlei activiteiten terugvinden!