Nieuws

Hoera WeweKOE! Op zaterdag 30 april organiseren wij de tweede editie van ons Schijt je Rijk-event. We verkopen lotjes aan 5 euro, alle lotjes worden gelinkt aan één bepaald vakje op het veld.

Op zondag 27 september starten we aan een gloednieuw Chirojaar en dat doen we zoals steeds met de STARTDAG!
Nog enkele weken wachten en we organiseren opnieuw ons jaarlijkse bouwfeestenweekend. Omwille van de Coronamaatregelen voorzien we dit jaar een nieuw aangepast programma:
 
- VRIJDAG 9 OKTOBER - 

Omwille van de maatregelen omtrent het Coronavirus, is de Chirowerking voorlopig even stopgezet. Dat vinden we natuurlijk heel jammer! Zondag 21 juni is momenteel de volgende chirozondag die gepland staat.

Chiro Weweko blaast dit jaar 55 kaarsjes uit en dat willen we vieren!

Joepieee, op zondag 30 september is het zover... Dan vindt onze jaarlijkse startdag plaats! We verwachten jullie om 10u aan de lokalen. Om 13u zal de startviering starten in de kerk, hierop zijn ook ouders, broertjes en zusjes enz...

Hoeraaa, eindelijk is het weer zover; vanaf zondag 2 september zijn jullie weer elke zondagnamiddag welkom op de Chiro!

Hoeraaaa, de zomer staat voor de deur en dat betekent ook dat we binnenkort weer op CHIROKAMP gaan! Hét absolute hoogtepunt van het Chirojaar dat je zeker niet wilt missen. Inschrijven kan op vrijdag 22 juni tussen 19u en 20u in onze lokalen.

Hoeraaa, onze jaarlijkse uitstap gaat dit jaar naar Plopsaland De Panne! Dit gaat door op zondag 22 april.

CHIRO WEWEKO presenteert reeds voor de vierde keer: Breughelfestijn met streekbieren!

Pagina's

Subscribe to Nieuws