Megaspeldag - zondag 5 maart

Lieve Wewekootjes,

Maak jullie borst maar alvast nat, want op ZONDAG 5 MAART is het weer zover! Dan strijden alle chiro’s van Gewest Grenskant om de troffee op MEGASPELDAG.

Dit jaar wil het afval op het containerpark van Chiro Pollyanna te Wachtebeke een feestje houden op zondag, maar de vuilnisman probeert hier een stokje voor te steken! Jullie zijn uitgekozen om mee te helpen met het afval en zo hun plannen te helpen doorzetten. Kom en ontdek hoe dit avontuur zal aflopen.

Dit jaar gaat megaspeldag door op de chiroterreinen van Chiro Pollyanna in Wachtebeke (Godshuisstraat 11a, 9185 Wachtebeke). De Ribbels, Speelclubs, Kwiks en Tippers worden daar opgewacht door hun leidsters, jullie worden verwacht om 9u30.  De Aspitiens gaan samen met hun leidsters naar daar, jullie krijgen nog bericht van hen! Om 17u is megaspeldag afgelopen en kunnen jullie worden opgehaald. Aspitiens keren ook met de leiding terug naar huis.

Wat neem je zeker mee?

  • Lunchpakket
  • 3 euro
  • Een beker voor soep

We hopen dat jullie talrijk aanwezig zijn om onze Chiro te vertegenwoordigen want hoe meer Wewekootjes, hoe meer kans we maken op de wisselbeker!